SvijetZanimljivosti i zabava

(VIDEO) Pas mijenja brodsku sirenu i nasmijava ljude










Mnogi psi imaju neke zadaće u životu – pomažu slijepim osobama, otkrivaju eksploziv, spašavaju iz ruševina… No, nijedan pas nema posao kao onaj kojeg samoinicijativno radi aljaški malamut imena Angus. Taj misli da mu je posao oponašati brodsku sirenu i to zapravo jako dobro radi.

Momak koji sa svojom obitelji živi u Norveškoj uzeo je sebi zadatak da, kad god je na brodu, upozorava druge brodove na to da je njegov u blizini i da budu na oprezu kako se ne bi sudarili. Nevjerojatno dobro oponaša zvuk brodske sirene i vjerojatno mnogi koji ga prvi put čuju, a ne vide odmah o čemu se radi, ni ne posumnjaju da se tu ne radi o uređaju.

Mnoge je komentatore ovaj prizor oduševio. Neki su napisali kako ih zvuk podsjeća na sirenu, druge je asocirao na glasanje kitova. Bilo je i onih koji su pohvalili talentiranog člana posade, smatrajući da njegov odabir mjesta na brodu ima veze s tim koliko se on osjeća važnim u svojoj obitelji.

Možda će Vas zanimati i:

No, bilo je i drugačijih asocijacija.

– Da je ovaj pas čovjek, bio bi onaj tip iz sela koji zvoni na zvoniku i sve probudi ujutro – napisao je jedan muškarac.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=610376723920496



Izvor
Jutarnji

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button