Predstave zagrebačkog HNK-a možete pratiti putem YouTubea! Danas je na rasporedu “Tko pjeva zlo ne misli”…

- in Kultura, Pozorište

Od 20 sati možete gledati pozorišni hit u toplini svog doma.

Kako bi građanima omogućilo konzumiranje njihovog kulturnog sadržaja i u toplini njihova doma, Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu pokrenulo je jedinstven projekt u okviru kojeg će svakodnevno biti prikazivane predstave Opere, Drame i Baleta te će biti dostupne za gledanje u razdoblju borbe s koronavirusom.

 Svima koji žude za kulturom te najširoj javnosti time se žele učiniti dostupnima vrhunske predstave i tako im u razdoblju izolacije ponuditi mogućnost uživanja u kvalitetnim umjetničkim djelima, i to potpuno besplatno.

Emitirat će se ukupno 40 predstava među kojima su i “Tri zime”, “Kralj Lear”, “Ljudi od voska”, “Smrt u Veneciji”, “Ero s onoga svijeta”, “Ukleti Holandez”, “Opasne veze”…

Predstave zagrebačkog HNK-a možete pratiti putem YouTubea! Danas je na rasporedu "Tko pjeva zlo ne misli"... (фото 1)

Već danas je na  rasporedu, s početkom u 20 sati, na YouTube kanalu 24sata, hit predstava “Tko pjeva zlo ne misli”. 
U predstavi, koju je postavio redatelj Rene Medvešek, lik Ane Šafranek glumi Zrinka Cvitešić, u ulozi supruga joj Franje je Dušan Bućan, tetu Minu glumi Ivana, Boban, dok se u ulozi Gospona Fulira našao Krešimir Mikić.
Iako je Hrvatsko narodno pozorište u Zagrebu zatvoreno za gledatelje od 12. marta ovim projektima žele gledateljima i u njihovim domovima, u ovom specifičnom razdoblju, omogućiti  da ne izgube vezu s pozorištem.

Izvor …Buro247.hr

Kameleon i Zenski Banner1.fw

Facebook Comments