Vrhunska hrana stiže u svaki ćošak Tuzle brzom dostavom od 08 do 22 h

Vrhunska hrana stiže u svaki ćošak Tuzle brzom dostavom od 08 do 22 h

U ovom dobu koje trenutno živimo najvažnije od svega je ne biti sebičan i pridržavati se svih uputa koje su propisane. Izolacija ne mora biti tako loša ukoliko je pametno iskoristimo pa pročitamo sve knjige koje nismo stigli, pogledamo kultne filmove koje si obećavamo već godinama, slušamo omiljenu muziku i plešemo samo za sebe.

Naravno i počastimo se preukusnom hranom kada stomak od svih tih aktivnosti krene da se buni.

Ukoliko ne možete do prodavnice, ne možete kuhati ili vam se jednostavno ne da ovo je naš prijedlog broj #1 – FAST FOOD NJAM NJAM –

Hrana koju volimo spremljena sa pregršt ljubavi ali i svakako po svim higijenskim standardima u uslovima u kojima se trenutno nalazimo.

”U okviru naših prostorija koristimo rukavice i dezinfekciona sredstva. Ja konkretno obavljam usluge dostave i radim sa higijenskim maskama i rukavicama čisto da ne bi napravio neke štete” rekao nam je Damir Hasanović DADO, vlasnik “Njam Njam-a”.

Pitali smo Dadu i kako su se oni priladgodili ovoj situaciji kako bi nam hrana bila dostupna a naročito onima koji zbog nužne izolacije ne mogu vani.

”Što se tiče naše ponude ostaje ista kakva jest. Naše radno vrijeme dostave čak smo i pomjerili, radimo od 08:00 do 22:00h. Što se tiče usluge u radnji, totalno smo obustavili. Naš broj telefona je 062/732-713”.

U nastavku cjenovnik sa već navedenim prilagođenim vremenom.

Fotografija korisnika/ce Fast food "Njam Njam".

Ukoliko baš sada razmišljate da se možda kasno vraćate večeras s posla i da ne znate šta biste jeli nemojte oklijevati već pozovite Fast Food “Njam Njam”  i što bi u narodu rekli: “Em dobar čovjek em, hrana za prste polizati.”

Related Posts

Facebook Comments