Danas je posljednji dan za prijavu na BigBang priznanje, požurite!

Danas je posljednji dan za prijavu na BigBang priznanje, požurite!

Niste se još uvijek prijavili za BigBang priznanje? Nemojte više da čekate nego požurite na našu web stranicu i pošaljite svoje podatke, jer danas je posljednji dan za prijavu.

Prošlo je više od mjesec dana otkako smo krenuli sa otvorenim prijavama za naše mlade, uspješne  kandidate, a danas sve privodimo kraju. 

Ovaj jedinstveni program namijenjen mladim uspješnim ljudima od 15 do 29 godina, želi pružiti mladim ljudima priliku i da su zaslužili da se njihov uspjeh daleko čuje. Mi čvrsto vjerujemo u snagu mladih i novih lidera današnjice. Zato želimo da se prijavite i da svima pokažete svoje rezultate kojim ćete inspirisati druge da krenu putem razvoja i napretka.

Bavite se sportom, muzikom, umjetnošču, inovativni ste, volite medije, ekološki ste osviješteni, građanski ste aktivni, volite nauku i obrazovanje, poduzetna ste osoba i promovišete Bosnu i Hercegovinu na međunarodnoj sceni? Onda ste vi osoba koju tražimo. Izaberite jednu od ovih kategorija i svoje rezultate podijelite sa nama, a mi ćemo se pobrinuti da svi čuju za vas, jer vi ste nada BH i budućnosti. 

Napominjemo, danas je posljednji dan za prijavu. Kliknite OVDJE i postani dio našeg tima BigBang priznanja. 

Više detalja saznajte na stranici događaja klikom OVDJE.

Facebook Comments