Danas je posljednji dan za prijavu na BigBang priznanje, požurite!

- Kategorija: BIG BANG #HerojiGeneracije, U fokusu

Niste se još uvijek prijavili za BigBang priznanje? Nemojte više da čekate nego požurite na našu web stranicu i pošaljite svoje podatke, jer danas je posljednji dan za prijavu.

Prošlo je više od mjesec dana otkako smo krenuli sa otvorenim prijavama za naše mlade, uspješne  kandidate, a danas sve privodimo kraju. 

Ovaj jedinstveni program namijenjen mladim uspješnim ljudima od 15 do 29 godina, želi pružiti mladim ljudima priliku i da su zaslužili da se njihov uspjeh daleko čuje. Mi čvrsto vjerujemo u snagu mladih i novih lidera današnjice. Zato želimo da se prijavite i da svima pokažete svoje rezultate kojim ćete inspirisati druge da krenu putem razvoja i napretka.

Bavite se sportom, muzikom, umjetnošču, inovativni ste, volite medije, ekološki ste osviješteni, građanski ste aktivni, volite nauku i obrazovanje, poduzetna ste osoba i promovišete Bosnu i Hercegovinu na međunarodnoj sceni? Onda ste vi osoba koju tražimo. Izaberite jednu od ovih kategorija i svoje rezultate podijelite sa nama, a mi ćemo se pobrinuti da svi čuju za vas, jer vi ste nada BH i budućnosti. 

Napominjemo, danas je posljednji dan za prijavu. Kliknite OVDJE i postani dio našeg tima BigBang priznanja. 

Više detalja saznajte na stranici događaja klikom OVDJE.

Kameleon i Zenski Banner1.fw

Facebook Comments