Preporučujemo

ETNINI GASTRO BISERI

SC Etna Gračanica mjesto je na kojem se uvijek prepoznaje trud i domaćinska atmosfera ali je to svakako i mjesto najukusnijih delicija.

U želji za širenjem i usavršavanjem ponude u gastronomskom dijelu restorana SC ETNA Gračanica, te dodatne edukacije za svoje zaposlenike, SC Etna Gračanica je odlučio da u njihov restoran dovedu poznatog CHEF-a Ademira Begunića, poznatijeg kao Ado-Beguna.

Ado Beguna će zajedno sa kuharima SC Etna provesti dva mjeseca na predstavljanju svojih i naših tradicionalnih jela.

U saradnji sa timom HiP-a (hrana i piće)  na čelu sa gosp. Vernesom Husičić i voditeljicom centra Azeminom Brajić zajedničkim zalaganjem donose promjenu u grani gastronomije restorana SC ETNA koja će ukusom i izgledom privući ljubitelje kvalitetnog zalogaja.

Cilj menadžmenta jeste da se pored dobre usluge na jelovniku nalaze i  raznovrsna tradicionalna kao i savremena jela kako bi se zadovoljile potrebe posjetilaca restorana SC Etna Gračanica.

Poznati BH kuhari sa članovima asocijacije kuhara grada Tuzle su uveliko počeli predstavljati svoje delicije po gradovima širom Bosne i Hercegovine a mi možemo reći kako se istinski radujemo svemu što nam sprema upravo SC Etna Gračanica.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button