Katy Perry i Orlando Bloom očekuju svoje prvo dijete, a njezin novi muzički spot to potvrđuje (VIDEO)

- Kategorija: Celebrity, Film / TV, Muzika
British actor Orlando Bloom and US singer/songwriter Katy Perry arrive for the Los Angeles premiere of Amazon Original Series "Carnival Row" at the TCL Chinese theatre on August 21, 2019 in Hollywood. (Photo by VALERIE MACON / AFP) / ALTERNATIVE CROP

Katy Perry zaprepastila je svoje obožavatelje kada je potvrdila glasine o svojoj trudnoći 4. marta objavljivanjem svog novog muzičkog spota za pjesmu “Never Worn White” u kojem je otkrila svoje stomak.

Video je je za samo 2 dana dobio više od 12 milijuna pregleda! Katy Perry i Orlando Bloom započeli su svoju vezu u januaru 2016., međutim, to nije potrajalo dugo i par je objavio svoj prekid nakon godinu dana. Par je u aprilu 2018. ponovno nastavio svoju vezu, a prije godinu dana pjevačica je potvrdila da je zaručena za Bloom, jednog od galvnih glumaca filma Pirati s Kariba.

4. marta, 35-godišnja pjevačica objavila je slatki video za svoj novi singl, “Never Worn White.” Ne samo da je pokazivala snažne vokale i duboke osjećaje prema svom uskoro suprugu, već je otkrila i da očekuje dijete. Bloom već ima sina sa bivšom suprugom Mirandom Kerr. Ali to će biti prvo dijete Katy Perry.

Katy na kraju videa pokazuje svoj trudnički stomak, i video je za Katy zapravo vrlo lična stvar koju se bojala podijeliti. Kasnije je ovu vijest potvrdila na svom Twitteru gdje je obožavateljima rekla koliko je nervozna zbog otkrivanja ove prekrasne vijesti njima.

Smiješno je to što je Katy Perry zapravo već pričala o svojoj trudnoći i prije dok je bio na razgovorima u australskoj radio emisiji The Kyle i Jackie O Show, ali oni su to propustili. Kad ju je voditelj, Kyle pitao o svom nadolazećem braku i jesu li ona i Bloom već razgovarali o tome da imaju dijete zajedno, Perry je odgovorio: “Da, sve ću učiniti odjednom.” No domaćini su to pogrešno prihvatili zbog sarkazma.

Novi zapanjujući muzički video Katy Perry možete pogledati u nastavku.

Kameleon i Zenski Banner1.fw

Facebook Comments