Bliži se kraj, još samo 4 dana za prijavu: Evo zašto trebate nominovati nekoga za BigBang priznanje

BigBang priznanje pored toga što traži mlade, uspješne ljude da se sami prijave i da se njihov uspjeh javno promoviše kako bi svi čuli za njega, želi isto tako da prijatelji/ice, roditelji, kolege/ice prijave one za koje misle da treba da dobiju naše priznanje.

BigBang priznanje želi da prepozna nove lidere među mladima, da predstavi i istakne inspirativne zvijezde iz Tuzlanskog kantona.

Povodom toga, BigBang ima 10 kategorija za svoje kandidate, gdje svaki kandidat može pronaći svoje mjesto i prijaviti se.

Tražimo kandidate koji su nova generacija mladih lidera koji postižu rezultate, ali i inspirišu druge da krenu putem razvoja i napretka.

Ukoliko poznajete nekoga takvog, a znate da se ta osoba neće ili ne smije sama prijaviti ili ju jednostavno želite iznenaditi ovim činom, jer smatrate da je zaslužila jedno ovakvo priznanje, onda idite na našu web stranicu klikom OVDJE, i nominujte osobu koja treba da bude na našem spisku prijavljenih kandidata za naše BigBang priznanje. 

Pokažite toj osobi da ima pozitivan uticaj na vas i okruženje i da vas inspiriše. Pozivamo Vas da zajedno napravimo iskorak u podstreku i djelovanju mladih u TK.

Više o BigBang priznanju možete pronaći OVDJE.

Ostalo je još 4 dana za prijavu, zato ne predomišljajte se, jer radite pravu stvar. Prijave traju do 10. marta 2020. godine.

Slične objave

Facebook Comments