Belma Huseinefendić oduševila žiri Zvezda Granda i cijeli region

- Kategorija: Muzika, Tuzla, U fokusu

Već u prvoj pjesmi dobila je aplauz i od žirija i od publike, pa zato i nije iznenadilo što je takmičenje završila sa svih šest “da” i gromoglasnim aplauzom.

Belma Huseinefendić (18) dolazi iz Tuzle, a njen mentor je Jelena Karleuša. Odlučila je da pjeva “Korake ti znam” Maye Sar i “Kao da me nema tu” Vanne.

“Kako ga je lijepo, stukla!”, komentarisao je Đorđe dok je pjevala.

“Bravo, bre!”, oduševljeno je uzvikivala mentorka!

Već u prvoj pjesmi dobila je aplauz i od žirija i od publike, pa zato i nije iznenadilo što je takmičenje završila sa svih šest “da” i gromoglasnim aplauzom. Mentorka je istrčala da je zagrli. Presretni su bili i njeni u bekstejdžu, a uz članove porodice, uz nju je bila njena koleginica i drugarica sa kojom je bila u “Nekim novim klincima” – Milica Čikarić.

Đorđe David je predložio da “Produkcija” uzme 5, 6 ovako dobrih kandidata u koje će da ulaže i napravi novi standard.

“To ću prije ja”,  ubacila se Marija Šerifović i rekla da joj je Milica Čikarić prošla kroz glavu dok je Belma nastupala jer ima isto to ludilo na sceni.

“Ti si strašna pjevačica! Srce mi je ovoliko, što vidim da postoje nasljednici nas izumirućih dinosaurusa koji pjevaju tu muziku.”

“U najpozitivnijem smisli, ti nisi normalna! Fenomenalna si”, rekla je Viki Miljković.

Onda je riječ dobila i njena mentorka Jelena:

“Tebi bukvalno nema šta da se zameri! Imaš jednu crtu, koju njih malo ima na ovoj sceni”, jasno je da ćeš uspeti u ovom poslu! Zvezda je rođena večeras! Tvoja budućnost je svetla!

Izvor: Bh-index.info

Facebook Comments