SvijetVijesti

U bolnici u Osijeku, muškarac u izolaciji zbog sumnje na koronavirus
U bolnici u Osijeku nalazi se muškarac koji je u izolaciji, a na njemu se provode testiranja na koronavirus.

Kako saznaje Dnevnik.hr u osječkom KBC-u u izolaciji se nalazi muškarac kojemu je prvi nalaz screeninga na koronavirus bio pozitivan.

Drugi test je bio negativan pa se sada čekaju rezultati još jednog, dodatnog testiranja kako bi liječnici sa sigurnošću znali radi li se o koronavirusu ili ne.

Možda će Vas zanimati i:

Danas je malo prije 14 sati na zagrebački aerodrom Franjo Tuđman sletio je avion u kojem je bila hrvatska državljanka, inače studentica iz Wuhana, koja je još 21. januara otišla u Kambodžu.

Studentica iz Hrvatske nema simptoma, no upućena je na kućnu njegu uz mjere opreza dok ne prođu još dva dana, budući da je razdoblje inkubacije 14 dana.

“Apsolutno nema mjesta panici i nema mjesta ugrozi. Planirali smo imati vježbu, sad je neplanirano imamo uživo. Nisam sazvao krizni štab, nego ekspertnu grupu da prije njenog dolaska provjerimo način postupanja”, rekao je hrvatski ministar zdravstva Vili Beroš.

Četvero Hrvata evakuiranih iz središta epidemije koronavirusa, kineskog grada Wuhana trenutno su u zraku, na putu prema Francuskoj. Sve ih očekuje karantin u trajanju od 14 dana.

Izvor: KlixMožda će Vas zanimati i:

Back to top button