LifestyleSvijet

Quentin Tarantino po prvi put postao otac u 57. godini
Slavni holivudski filmski reditelj Quentin Tarantino postao je prvi put otac u 57. godini nakon što je njegova supruga Daniella rodila sina.

Prema pisanju The Jerusalem Posta, dvadeset godina mlađa Daniella se porodila u Tel Avivu. Ona je inače kćerka izraelskog pjevača i tekstopisca Tzvike Picka.

“Daniella i Quentin Tarantino sretni su što mogu objaviti vijest o rođenju njihova prvog djeteta”, rekao je njegov glasnogovornik u izjavi za TMZ i E! News.

Bračni par Tarantino se vjenčao prije dvije godine na ceremoniji kojoj su prisustvovala neka od najvećih imena Hollywooda.

Da se ljudi i vremena mijenjaju pokazuje Quentinova stara izjava kada je rekao da supruga ili dijete mogu ometati proces snimanja filmova i da se zbog toga želi samo fokusirati na karijeru.

“Kada snimam filmove, ne radim ništa drugo. Sve je u filmu. Nemam ženu. Nemam dijete. Ništa mi ne smeta. Čitav svijet može otići u pakao i izgorjeti u plamenu. Ne zanima me. Ovo je moj život. To je Mount Everest. Ako se penjete na Mount Everest, ne radite ništa drugo”, rekao je.

Izvor: KlixMožda će Vas zanimati i:

Back to top button