Ponosni otac Steven Spielberg: Kćerka počela snimati filmove za odrasle

Ponosni otac Steven Spielberg: Kćerka počela snimati filmove za odrasle

Poduzetna djevojka već je počela producirati solo pornografske uratke.

Kćerka slavnog reditelja Stevena Spielberga, Mikaela iznenadila je mnoge kada je rekla kako planira snimati i producirati filmove za odrasle.

Navodi da će u njima glumiti sama, a strani mediji pišu kako je Steven ponosan na svoju kćerku i podržava je. Sada 23-godišnjakinju, redatelj je poosvojio za vrijeme braka s Kate Capshaw.

“Stvarno sam se umorila od nemogućnosti kapitalizacije svog tijela i iskreno, stvarno sam se umorila od toga da mi govore da mrzim svoje tijelo. I dojadilo mi je raditi svakodnevni posao na način koji me ne ispunjava”, rekla je Mikaela koja sebe opisuje kao seksualno biće.

Donedavno aktivna na Instagramu, nakon objave da će se baviti filmovima za odrasle Instagram mogu vidjeti samo njezini prijatelji. Spielberg je jedna od sedmero djece slavnog redatelja, zaručena je Chucka Pankowa, te se zbog njega odlučila da filmove neće snimati s drugim osobama kako ne bi uništila vezu. Osim toga, kazala je da želi biti egzotična plesačica nakon što dobije dozvolu za prostituciju.

Isto tako tvrdi da je godinama patila jer su je spolno zlostavljala “čudovišta”. Odmah je rekla da nije riječ o nekome iz porodice, ali da se događalo često. Neki njezini uratci već su osvanuli na poznatim web stranicama, ali brzo su uklonjeni.

“Mislim da ovim potezom mogu ‘zadovoljiti’ druge ljude i to mi odgovara jer se ne osjećam silovano”, rekla je.

Mlada djevojka se nada da će njezini roditelji, Steven i Kate biti ponosni jer sama zarađuje novac i brine za sebe.

Izvor: Fokus

Facebook Comments