Svijet

JAVNOST U ŠOKU: JEDANAESTOGODIŠNJA DJEVOJČICA RODILA BEBU, A OTAC JE TINEJDŽER S KOJIM JE U SRODSTVU

Užasna zlodjela sedamnaestogodišnjeg tinejdžera iz Sent Luisa, u američkoj saveznoj državi Misuri, otkrivena su igrom slučaja. Osoblje bolnice obavijestilo je policiju nakon što je njegov otac u utorak prošle nedjelje donio novorođenče u bolnicu i servirao im nevjerovatnu priču.

Francisko Havijer Gonzales-Lopez rekao im je da mu je neko ostavio bebu ispred ulaznih vrata. Dijete je još imalo pupčanu vrpcu i bilo je hipotermično, izvjestila je televizija KSDK.

Možda će Vas zanimati i:

Kada mu je policija istog dana pokucala na vrata, Amerikanac je ispričao istinu: otac djeteta je njegov sin Norvin Leonidas Lopez-Kante (17), a majka jedanaestogodišnja djevojčica iz komšiluka. Francisko je, međutim, odlučno poricao da je znao za seksualno zlostavljanje djevojčice i trudnoću. Sve je navodno saznao tek kada se iznenada porodila.

Kasnije, prilikom saslušanja, Norvin je priznao da je godinu dana oko dva puta nedjeljno, ukupno oko sto puta, silovao devojčicu, s kojom je u srodstvu i koja se porodila u kadi. I otac i sin su uhapšeni i nalaze se u pritvoru, prenosi Njujork post.

Protiv tinejdžera je podignuta optužnica zbog teškog seksualnog zlostavljanja, silovanja i incesta. Njegovom ocu Francisku Gonzalesu prijeti pokretanje postupka zbog ugrožavanja bezbjednosti djeteta. Povrh svega, ilegalno boravi u Sjedinjenim Državama, odakle je ranije već bio protjeran.

Izvor: Hayat.ba

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button