Imate uspješne rezultate u nauci i obrazovanju? BigBang Challenge priznanje te čeka

Volite nauku i ulažete  puno truda u svoje obrazovanje? Onda ste na pravom mjestu. BigBang Challenge priznanje predstavlja još jednu kategoriju, nauka i obrazovanje.

Unutar ove kategorije prepoznajemo mlade sa postignutim rezultatima u nauci koji mogu pokazati uspješnost u području naučne izvrsnosti; i pokazuju znakove uspjeha u procesu obrazovanja (izvanredni rezultati na školskim ili univerzitetskim takmičenjima). Kandidati/kinje mogu biti učenici ili studenti svih smjerova ili fakulteta.

Kreativni i inovativni potencijal mladih ljudi jako je bitno prepoznati, zato smo mi tu da osiguramo da vaš trud i uspjeh bude viđen.

BigBang želi odati počast i podršku mladim herojima generacije. Zajedno gradimo bolju i uspješnu budućnost i neka se svi ugledaju na vas. Širimo granice razvijanja, jer vaše ime treba daleko da se čuje.

Zato, budite dio nove generacije mladih lidera i ispričajte svoju priču o putu do uspjeha, jer vjerujte da ste vi ti koji inspirišu druge da krenu putem razvoja i napretka.

Pronađite i izaberite svoju kategoriju na našoj web stranici, klikom OVDJE , prijavite svoje učešće i osvojite BigBang priznanje, BH heroja generacije.

Prijave traju do 10.03.2020. godine

Facebook Comments