Brad Pitt i Jennifer Aniston planiraju usvojiti djevojčicu

- Kategorija: Celebrity, Cooltura, Svijet

Otkako su ukrali svu pažnju izrazito bliskim odnosom na ovogodišnjoj dodjeli nagrade ‘Zlatni globus’, bivši supružnici, 56-godišnji Brad Pitt i 51-godišnja Jennifer Aniston, ne prestaju intrigirati javnost svojim odnosom.

Iako službene potvrde još uvijek nema, brojni obožavatelji diljem svijeta uvjereni su kako je par obnovio svoju ljubav, a prema posljednjim pisanjima američkim medija, tome u prilog ide i činjenica kako im uskoro treba stići i djevojčica.

Brad i Jennifer planiraju usvojiti djevojčicu, a cijeli proces bi se trebao odviti brzo.

“Oni će biti sjajni roditelji. Oboje žele jednako biti uključeni u život djevojčice koju bi trebali uskoro posvojiti”, otkrio je izvor za američki medij dodajući kako je bivšim supružnicama od iznimne važnosti podrška brojnih obožavatelja koji ‘navijaju’ i za njihovo službeno ujedinjene.

Također, izvor dodaje i kako bivši supružnici nemaju u planu ponovno vjenčanje, ali su u potrazi za kućom koja će postati njihov budući obiteljski dom.

“Žele pronaći nešto što će im se oboma svidjeti, ali prioritet je naravno mjesto koje će biti adekvatno za odgoj djeteta”, napominje izvor te za kraj dodaje kako je glumac, koji već ima šestero djece s Angelinom Jolie, oduvijek htio veliku obitelj te će dijete s Jennifer samo zaokružiti njegov san.

Izvor: Sarajevska sehara

Facebook Comments