Valentinovo je, a ti si singl? Evo kako da ga provedeš i uživaš

- Kategorija: Lifestyle, Ljubav, Ženske stvari

Ponovo je to doba godine kada je “ljubav u zraku”! Ali ako si singl na ovo Valentinovo, pogledaj spisak stvari koje možete učiniti i uživati i ako si sam/sama.

Ugodi sebi

Ne treba ti partner da te mazi i pazi! Odaberi bilo koju aktivnost u kojoj uživaš: kafa, spa, omiljena večera ili gledanje hit serije.

Solo putovanje

Samostalan odmor može ti pružiti potpuno novu perspektivu putovanja. Odaberi mjesto koje je uvijek bilo na tvojoj listi želja i kreni.

Širi ljubav

Dan zaljubljenih nije samo za romantičnu ljubav. Kupi čestitke, male poklone i cvijeće, i podijeli ih sa prijateljima.

Kreni u avanturu

Možeš probati mnogo različitih aktivnosti, uključujući penjanje po stijenama, rafting, vožnju kajakom, padobranstvo i paraglajding.

Gledaj omiljene serije

Vodimo užurbanu svakodnevicu i naši prepuni rasporedi daju nam malo vremena za gledanje omiljene TV serije. Dakle, na dan zaljubljenih napravi zdjelu kokica i gledaj omiljene serije.

Platonski izlazak

“Ljubav” se ne mora uvijek odnositi na romansu… pokušaj izaći na platonski sastanak. Možda ćeš uživati puno više bez da se brineš o tome kako izgledaš ili šta govoriš, ili imaš li komad špinata na zubima!

Nadoknadi vrijeme s prijateljima

Naš užurbani život često znači da gubimo kontakt sa posebnim ljudima koji su nekada bili veliki dio naših života. Na ovaj dan zaljubljenih pozovi najboljeg prijatelja na ručak i ponovo upalite plamen starog prijateljstva.

Izvedi roditelje

Odmaraj se od ljubavnih problema i fokusiraj se na porodicu! Neka ovo bude dan kada ćeš pokazati roditeljima koliko ih voliš. Planiraj niz aktivnosti koje možete uraditi kao porodica i provesti se ugodno. Isto važi i za baku i dedu – izvedi ih na ručak!

Napravi zabavu
Samo zato što si singl, ne znači da ne treba da se zabavljaš na Valentinovo! Ovo je savršena prilika za organizovanje tematske zabave. Izaberi jednu od omiljenih fantastičnih TV serija ili filmova.

Na kraju svega, Dan zaljubljenih je samo još jedan dan u kalendaru. Dakle, zanemari svu gužvu i započini svoj dan kao i bilo koji drugi.

Izvor: Ultra.ba

Kameleon i Zenski Banner1.fw

Facebook Comments