PREMIJERA – Armin Malikić ima novi video spot za pjesmu „Ja ću samo da šutim“ (VIDEO)

- Kategorija: Muzika, Radio, Tuzla, U fokusu

Armin Malikić, pobjednik RTL TV showa „Zvijezde – ljetni hit“ i finalista „X-Factora“ objavio je novi muzički spot za pjesmu „Ja ću samo da šutim“.

Nakon laskave titule pobjednika RTL showa, mladi budući doktor iz Tuzle nastupio je na Splitskom festivalu i osvojio top liste ljetnim hitom „Ja bi tija bit“ s potpisom jednog od najvećih hitmejkera Tončija Huljića. Arminov raskošni talenat prikazan je u novom video spotu koji će, smatra Armin osvojiti srca publike.

“Pjesma mi se dopala na prvo slušanje, jako je catchy i ima tu energiju koja me tjera da plešem. Prikazali smo malu predstavu kontrasta kreativnog “zatvora” i kreativne slobode i poklonili prizvuk contemporary popa na našem jeziku, što je uvijek izazov i uvijek super zabavno. Prezadovoljan sam konačnim zvukom i kako je sve ispalo. Ljepota je zaista u iskrenoj emociji i jednostavnosti”, izjavio je Armin.

Video za spot „Ja ću samo da šutim“ režirao je Azur Jahić, uz asistenciju i tehničku podršku standardnog tima u kojem su iskusni snimatelji muzičkih video spotova i filmova Jasmin Jatić i Mario Stjepić.

Armin Malikić ili Armin Grey iza sebe ima desetine spotova u saradnji sa Azurom Jahićem i produkcijom Spectrum, ta saradnja se nastavila i sa novom pjesmom „Ja ću samo da šutim“ čija zarazna melodija i ritam ne ostavljaju ravnodušnim, a Armin kako pjevačkim, tako i plesnim vještinama još jednom pokazuje zašto je Zvijezda. Također, ovaj popularni bh. izvođač najavljuje i nove pjesme i spotove, a do tada uživajte uz Armina i „Ja ću samo da šutim“.

Facebook Comments