BigBang Challenge – Novi Heroji generacije: Prijave već pristižu, PRIJAVI SE I TI!

Imaš ono što mi tražimo? Big Bang Challenge je tu za vas. Skupi hrabrost i prijavi se na naš Big Bang Challenge ili ohrabri druge koje poznaješ da se oni prijave.

Radio Kameleon i Big Bang Challenge prepoznaje nove, mlade lidere, zvijezde u usponu, koji su ponos naših prostora. Oni su pokretači boljih promjena, inspiracija drugima u okruženju i osvajači brojnih medalja na međunarodnim takmičenjima  – najbolje rečeno, oni su naši BH heroji generacije.

RADIO KAMELEON te izaziva da se prijaviš; BIG BANG te poziva da prijaviš ljude oko sebe i BIG BANG te ohrabruje da kažeš drugima da budu dio najpozitivnije eksplozije mladih u Tuzlanskom kantonu za 2020. godini i da na taj način dobiješ najveće PRIZNANJE koje ti pripada.

Heroji koji imaju od 15 do 29 godina sa područja Tuzlanskog kantona, pošaljite svoju prijavu do subote 10.03.2020. godine.  

Učešće je besplatno, ali dragocjeno. Prve prijave već pristižu, zato trk na našu stranicu, kliknite OVDJE, odaberite svoju kategoriju i već zauzmite svoje mjesto na vrijeme.

Budite #HEROJIGENERACIJE. 

Radio Kameleon #TOTALNOPOZITIVAN 

Facebook Comments