LifestyleTuzlaU fokusu

BH IVF Centar “Dr. Balić”: Edukativno druženje sa trudnicama
Edukativno druženje s trudnicama “Naše putovanje počinje” održat će se 20.02.2020. godine u Tuzli.

Mjesto održavanja je ”Centar za srce BiH”, na adresi Alekse Šantića 8, a domaćin projekta je BH IVF Centar ”Dr. Balić”. Program počinje u 17:00 i trajat će do 19:30.

Prof. dr. Adem Balić govorit će o temi “Trudnoća u kasnoj reproduktivnoj dobi”, te odgovarati na pitanja trudnica, a o vrlo aktuelnoj temi “Uticaj aerozagađenja na tok i ishod trudnoće”, govorit će prof. dr. Devleta Balić. O ostalim temama koje su važne za svaku trudnicu govorit će brojni stručnjaci, te dijeliti savjete i preporuke kako bi pomogli trudnicama u njihovom najljepšem dobu života.

Buduće mame očekuju pokloni sponzora i partnera, kao i nagradne igre koje su obezbijedili “Foto Tuzla” sa prvim profesionalnim fotografijama mame i mališana, te ”Ručni radovi Elvira”, koja nagrađuje jednu mamu sa personaliziranom odjećom.

Ovo je jedinstveni događaj koji privlači veliki broj zainteresovanih trudnica, te prilika da se trudnice educiraju, druže i komuniciraju sa doktorima i predstavnicima kompanija koji su sponzori i partneri samog projekta.

Učešće je besplatno, a prijaviti se možete putem facebook stranice Roditelj  klikom OVDJE.

Organizator događaja je kompanija Sfera d.o.o. Mostar, a projekat se održava svaki mjesec po gradovima BiH: Mostar, Sarajevo, Banja Luka, Tuzla, Zenica, Bijeljina.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button