MNK Lukavac i FC Bašigovci u humanitarnoj akciji za najmlađe

Susret između ove dvije ekipe također će biti i humanitarnog karaktera.

U 10. kolu prve futsal lige FBiH MNK Lukavac dočekuje FC Bašigovce. Naime sav prihod od ulaznica biti će prosljeđen Centru za ranu intervenciju “Mali svijet”.

Zato pozivamo sve dobre ljude da dođu u nedjelju na utakmicu, podrže  MNK Lukavac i kupljenom ulaznicom pomognu u radu Centru za ranu intervenciju “Mali svijet”.

U nedjelju 16.02.2020 god. s početkom u 17:00h, odigrat će se 10. kolo Prve Futsal lige FBiH u Sportskoj dvorani Lukavac. Igraju MNK Lukavac – FC Bašigovci Živinice.

Ekipa MNK Lukavac je u sjajnom nizu bez poraza, računajući i završetak prošle polusezone ta brojka je porasla na četiri utakmice bez poraza. Odličnu utakmicu iz prošlog kola protiv MNK Banovići, trebalo bi prenjeti na utakmicu protiv FC Bašigovaca, i za rezultat nećemo strepit.

Gosti iz Živinica nisu baš najbolje otvorili drugi dio sezone, te su poraženi u Tuzli i na svom parketu od ekipe “Klanac” iz Brčkog. No, sigurno da u Lukavac ne dolaze sa bijelom zastavom. Jedna veoma iskusna i tvrda ekipa, koja se ove zime dodatno i pojačala, svakako da neće biti lak zalogaj za naše futsalere.

Sigurno je da nas u najavi očekuje vrlo interesantan i borben meč.

Ne vrijedi ni govoriti koliko će ovom Centru dobro doći svaka pomoć, jer svi znamo kako ta ustanova djeluje i radi.

Zato pozivamo sve dobre ljude da dođu u nedjelju na utakmicu, podrže naš MNK Lukavac i kupljenom ulaznicom pomognu u radu Centru za ranu intervenciju “Mali svijet”.

Ulaz: 2KM, za djevojke besplatan. Sav prihod od ulaza ide Centru za ranu intervenciju “Mali svijet”

Svi u dvoranu!!! #Svi #za #MNK #LUKAVAC #MNK #LUKAVAC #za #sve