Tuzla

Edukativno druženje s trudnicama ovog mjeseca u Tuzli
Edukativno druženje s trudnicama “Naše putovanje počinje“ održat će se 20. februara u Tuzli. Mjesto održavanja je „Centar za srce BiH“ u ulici Alekse Šantića 8, a domaćin projekta je BH IVF Centar ”Dr. Balić”. Program počinje u 17 sati i trajat će do 19:30.

Prof. dr. Adem Balić govorit će o temi „Trudnoća u kasnoj reproduktivnoj dobi“ te odgovarati na pitanja trudnica, a o vrlo aktuelnoj temi „Utjecaj aerozagađenja na tok i ishod trudnoće“ govorit će prof. dr. Devleta Balić. O ostalim temama koje su važne za svaku trudnicu govorit će brojni stručnjaci te dijeliti savjete i preporuke kako bi pomogli trudnicama u njihovom najljepšem dobu života.

Najava druženja u Tuzli - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Najava druženja u TuzliFOTO: SFERA

Buduće mame očekuju pokloni sponzora i partnera, kao i nagradne igre koje su osigurali ”Foto Tuzla”, s prvim profesionalnim fotografijama mame i mališana, te ”Ručni radovi Elvira”, koja nagrađuje jednu mamu personaliziranom odjećom.

Učešće je besplatno, a prijaviti se možete putem Facebook stranice Roditelj.ba. Organizator događaja je kompanija “Sfera” Mostar, a projekt se održava svaki mjesec po gradovima BiH.

Izvor: Avaz.baKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button