Dan zaljubljenih uz CM: Pripremite se za izazov i osvojite poklon za voljenu osobu

Dan zaljubljenih uz CM: Pripremite se za izazov i osvojite poklon za voljenu osobu

Ljubav je smisao života. Ona je ta koja pokreće svu pozitivnu energiju bez koje je teško zamisliti jedan dan. Zbog toga vas Radio Kameleon i CM nagrađuju za najveći ljubavni dan u godini.

Za mnoge je Valentinovo najljepši dan u godini. To je dan kada vidimo ljubav gdje god se okrenemo. Tim povodom, mi vas pripremamo za nagradnu igru, da provjerimo koliko vas dobro služi fotografsko pamćenje. Zato ovaj tekst morate pažljivo da pročitate.

Dolazi Valentinovo i onaj “traumatičan” period kada trebamo da izaberemo najbolji i najoriginalniji poklon za osobu koju volimo. Cvijeće, plišani medvjedići, bombonjere su stvari koje uvijek mogu da prođu, ali šta kada bi vam rekli da možete mnogo bolje da prođete sa poklonom i izaberete nešto što će oduševiti vašu voljenu osobu, a pri tome će znati da ste se jako potrudili oko odabira poklona, zato što ćete odgovoriti na naša teška pitanja koja će vas dovesti do savršenog poklona.

CM za vas je pripremio puno lijepih, prigodnih poklona. Uz to CM je pripremio dodatne popuste na parfeme do -45% i poklon setove do -25%.

Nagradna igra počinje u četvrtak 13.02. kako bi se na vrijeme pripremili za Valentinovo i ljubavno jutro dočekali s osmijehom na licu. Obavezno slušajte naš radijski program i osvojite nagradu.

Od 06:30h do 10:00h razbudite se zajedno sa našim Ivanom Arambašićem i već iskoristite svoje opće znanje o ljubavi, a on će vam podijeliti 3 poklona, a od 14:00h do 18:00h ne propustite podne sa Amrom Avdić gdje će ona podijeliti 2 poklona.

Upravo dok čitate ovaj tekst možete prijaviti svoje učešće u nagradnoj igri, te nam poslati glasovnu poruku na viber na broj 062 222 442, ali uz poruku obavezno naglasite Radio Kameleon i CM vas nagrađuju za Valentinovo.

Zato se već sada dobro pripremite, naoštrite svoj um i pametno promislite šta ćete odgovoriti.

Facebook Comments