MAK parts and service: Kompjuterska dijagnostika

Firma MAK parts and service zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu stručnog tima, sada su prvi na području TK koji nude kompletnu uslugu pod jednim krovom.

Prvi servis za motocikle, automobile i kamione koji se nalazi u Gračanici. Sve što poželite za svoj automobil, možete pronaći na ovom mjestu. Ponuda se sastoji od širokog asortimana proizvoda i usluga koje su dostupnih svima. Moderan pristup poslovanju, uvažavanje potreba i opredjeljenost prema kupca prioritet su u određivanju smjera poslovanja.

Kompjuterska auto dijagnostika je neophodna za servisiranje vozila. Noviji modeli vozila sada se opremljuju sofisticiranim elektronskim sistemima koji zahtijevaju od servisera upotrebu raznovrsnih mijernih i dijagnostičkih uređaja.

Mi smo tu da vam pružimo mnogo više kada je u pitanju vaše vozilo. Održavanje vozila u potpunosti možete prepustiti nama mi vodimo računa o svim potrebama vašeg vozila, redovnim servisima i pravovremenim izmjenama potrošnih dijelova kao što su filteri i ulje vašem vozilu.

Više informacija o asortimanu kojeg nude te cijenama i svim korisnim savjetima možete saznati direktno na prodajnom mjestu, pozovite na broj 035 366 787 , putem emailainfo@mak.co.ba ili kliknite na ovaj link OVDJE.

Kameleon i Zenski Banner1.fw

Slične objave

Facebook Comments