BiznisPreporučujemoU fokusu

Grand Black'n'Easy idealan je izvor energije za svako jutro – „Ljudi ovo budi!“

Da li vam razbuđivanje i ustajanje iz kreveta teško pada? Koliko puta ste propustili prvu jutarnju kafu, koja je najljepša kod kuće, uspavavši se za posao ili fakultet jer ste odlagali alarm u nedogled, a jutarnja rutina vam se svodi na žurbu i jurnjavu?

Odlično rješenje za intenzivan početak dana i naboj energije čak i za najsumornija jutra, jeste Grand Black’n’Easy kafa. Prva, prava turska kafa na našem tržištu koja se sprema i budi za minut jeste idealno rješenje, jer štedi vrijeme potrebno za veliki broj jutarnjih aktivnosti. Black’n’Easy, koji je spreman za 60 sekundi, omiljen je izbor onih koji se ne odriču crnog napitka čak ni kada su u svakodnevnoj žurbi zbog velike količine obaveza. Baš zbog brojnih obaveza koje mnogi od nas imaju na svakodnevnom nivou, veće količine Black’n’Easy kafe su posebno zgodna opcija, jer ćete ih imati kod kuće, u svakom trenutku i uvijek pri ruci.

Da ova prava turska kafa zaista budi za minut, pokazuje i primjer našeg proslavljenog glumca Branka Đurića Đure. Naboj energije nakon samo jedne šoljice Black'n'Easy kafe je takav da on sa lakoćom otpleše tri koraka lijevo, dva koraka desno, uz okret, odnosno taj lagani „Đurin ples“.

Možda će Vas zanimati i:

Uz Grand Black’n’Easy, više nemate izgovor da ne uživate u prvoj jutarnjoj kafi kod kuće, jer će vas ova prava turska kafa razbuditi brže i jednostavnije: potreban vam je samo jedan minut da ugrijete vodu u svom kuhalu, sadržaj kesice prelijete vrelom vodom i prepustite se njenom punom ukusu. Ako uživate u kombinaciji fine teksture mlijeka i arome prave turske kafe, tu je Grand Black'n'Easy Milk – a ukoliko želite da dodatno zasladite svoj odmor, Grand Black'n'Easy je dostupan i u verziji sa šećerom.

Branko Đurić Đuro drugu godinu za redom je ambasador Black'n'Easy kafe, a novi spot u kome Đuro izvodi jutarnji ples se nalazi u eteru, pa ukoliko niste imali priliku da ga pogledate, trk na link!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button