Talentovane glumice i glumci – Prijavite se na kasting za pilot epizodu humoristične serije “Opšta situacija”

- Kategorija: Cooltura, Film / TV, Tuzla, Tuzlanski kanton, U fokusu

U petak 07.02.2020. godine, sa početkom u 09:00h, u Centru za kulturu Tuzla, održat će se audicija za humorističnu seriju pod nazivom “Opšta situacija”.

Projekat su pokrenuli Udruženje građana Deep Focus Lukavac u suradnji sa Filmark produkcijom iz Tuzle.

Audicija će se održati od 09 – 14 sati u prostorijama Centra za Kulturu Tuzla, i u drugom terminu od 17 – 19 sati. 

Projekat pilot epizode serije Opšta situacija nastao je udruživanjem mladih snaga koji se žele na taj način približiti omladini.

Poznati instagram karakterni lik Minka iza koje stoji Hazim Hadžić, sada osim instagram i youtube profila, dolazi i na male ekrane. Tražimo talentovane glumce i glumice koji bi zauzeli svoje uloge u novoj seriji, u kojoj će biti prikazan pravi život Minke i njenih prijatelja. 

Ovim putem pozivamo sve mlade ljude od 18 – 26 godina koji imaju talenta za glumu da pošalju svoje prijave na audiciju putem e-mail adrese deepfocus.ug@gmail.com.

Prijava mora sadržavati CV, dvije fotografije i motivaciono pismo. Prijavite se, jer možda baš TI možeš biti izabran/a za ulogu u novoj seriji. 

Autori projekta su: Mirela Jukić dipl.producentica, Jasmina Bojić dipl.producentica, Hazim Hadžić scenarista, Samira Halilović grafički dizajner, Ilijas Jahić producent, Slađana Josipović PR, Semir Hadžić konsultant, Muhamed Mahmutović i Muhamed Kuljanin. 

Dođite i postanite dio tima mladih, ambicioznih, pametnih, kreativnih ljudi.

Projekat je za sada podržan od strane Općine Lukavac, Općine Kalesija, Turističke zajednice Tuzlanskog kantona, Centra za Kulturu Lukavac.

Facebook Comments