SvijetU fokusuZanimljivosti i zabava

91-godišnja žena sretnim plesom postala hit na internetu. Zaplešite i vi sa Juliom (VIDEO)

Nakon što je završila fizikalnu terapiju, 91-godišnja Julia Lewis zamijenila je svoj šetač za par plesnih cipela.

Video koji je podijelio Golden Age Home Health Care prikazuje stanarku umirovljenika kako rado pleše uz pjesmu Jailhouse Rock, Elvisa Presleyja. Ovaj video zasigurno će vam doijeti osmijeh na lice.

“Osjećam se tako dobro, želim plesati!” rekla je 91-godišnja Julia Lewis.

Gospođa Lewis, koja živi u Magnolia Springs Southpointe, umirovljeničkom domu u Indianapolisu, objavila je svoj plesni video na internetu koji je postao brzo viralan. Njezin sada viralni video prikazuje kako trese nogom uz hit pjesmu, s velikim osmijehom na licu.

Kako kažu iz Golden Age Home Health Care, ona je dugogodišnji stanovnik doma koji se nedavno vratio iz bolničkog boravka. Nakon završetka terapije, rekla je osoblju da želi plesati.

Pogledajte njezin video o virusnom plesu u nastavku:

Otkako je u srijedu podijeljen putem interneta, video je pregledan više od 91 000 puta, u kojem je prikupljeno stotine „lajkova“.

Video je postao toliko viralan, da se počeo koristiti na raznim društvenim mrežama novi hit #DanceWithJulia, koji je također promovisala Oprah u svojoj emisiji. Sada svi koji su pogledali ovaj video, snimaju se uz obavezno označavanje Julie. Svaki video redom na internetu postaje veliki hit.

Zaplešite i vi sa Juliom. Snimite svoj video i pošaljite nam ga. 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button