Stravičan prizor nesreće u kojoj su poginula dva brata: Automobil potpuno smrskan

Stravičan prizor nesreće u kojoj su poginula dva brata: Automobil potpuno smrskan

Prizor na mjestu nesreće koja se dogodila rano jutros u mjestu Travnik, na dionici puta Kraljevo-Preljina, je stravičan.

Automobil, u kom su na licu mjesta nastradala dva mladića i teško povrijeđena jedna žena, je potpuno smrskan nakon što se zakucao u autobus.

Do stravične nesreće je došlo kada se automobil marke “golf” crnogorskih registarskih odluka, prilikom preticanja dva kamiona, zakucao u autobus koji je išao suprotnom trakom. Prema informacijama sa lica mjesta, u kolima su život izgubila dva mladića (28) i (18), dok je teže povrede zadobila žena (49) koja je hitno prevezena u bolnicu.

Kako nezvanično saznajemo, u pitanju je porodica, majka i sinovi, a za volanom je bio osamnaestogodišnji mladić. Niko od putnika autobusa nije povrijeđen. Zbog udesa saobraćaj je na ovoj dionici Ibarske magistrale u potpunom prekidu, a poslije uviđaja biće poznato i više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila. Pretpostavlja da su glavni uzroci neprilagođena brzina u uslovima smanjene vidljivosti zbog guste magle.

Vozač autobusa u koji se zakucao “golf” rekao je za Telegraf da su policija, Hitna pomoć i vatrogasci brzo stigli na lice mjesta i odmah započeli izvlačenje tela poginulih i povrijeđene žene iz automobila od kog nije ostalo gotovo ništa. On dodaje da niko od putnika iz autobusa nije povrijeđen, a i da su ljudi, bez obzira na sve ostali pribrani sve vrijeme.

Izvor: Tuzlanski.ba

Facebook Comments