LifestyleTuzlaU fokusu

Pogledajte presjek 2019. godine u BH IVF Centru “Dr. Balić” (VIDEO)

Za BH IVF Centar “Dr. Balić” 2019. godina je bila veoma dinamična, već na početku godine, tačnije u martu preselili smo se u novi prostor površine oko 300m2 u prostorijama Centra za srce.

Preseljenjem smo postali dijelom jedne moderne multidisiciplinarne ustanove.

Preseljenjem u Centar za srce stekli smo uslove rada kao u svjetskim centrima, ne samo kvalitetom laboratorijskog prostora, nego i prostora boravka za korisnike naših ustanova jer ova ustanova posjeduje i hotelske kapacitete, restoran, kao i druge bolničke kapacitete koji su na raspolaganju.

Možda će Vas zanimati i:

Obilježili smo 25 godina postojanja, također je važno napomenuti da smo prvi privatni Centar akreditovan od strane državne agencije AKAZ. Nastavili smo sa uspješnim postupcima vantjelsne oplodnje, 28. decembra proslavili smo rođenje 300-te bebe.

Pored standardnih usluga koje smo činili, u prilici smo organizirati i radionice sa našim pacijentima i korisnicima naših usluga , u 2019. godini smo organizovali dva druženja za trudnice, već na početku 2020. godine planiramo organizirati “Dan otvorenih vrata”.

U novom Centru pružamo usluge vantjelesne oplodnje, ginekoloških operacija i minimalno invazivne ginekološke hirurgije i dijagnostike, ali nastavljamo raditi i na prvobitnoj lokaciji, ovom prilikom najavljujemo otvaranje Centra za menopauzu čiji zadatak će biti briga za ginekološko zdravlje žena u trećoj životnoj dobi.

https://www.youtube.com/watch?v=WFPzxAnbs5I&feature=youtu.be

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button