MAK parts and service: Ne dozvolite da vaše auto završi u pogrešnim rukama!

U ponudi se nalazi širok asortiman proizvoda i usluga dostupan svima. Prvi servis za motocikle, automobile i kamione koji se nalazi u Gračanici.

Firma MAK parts and service zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu stručnog tima, sada su prvi na području TK koji nude kompletnu uslugu pod jednim krovom.

Sve što poželite za svoj automobil, možete pronaći na ovom mjestu. Ponuda se sastoji od širokog asortimana proizvoda i usluga koje su dostupnih svima. Moderan pristup poslovanju, uvažavanje potreba i opredjeljenost prema kupca prioritet su u određivanju smjera poslovanja.

Partnerstvo sa vodećim distributerom dijelova daje im mogućnosti da odgovore brzo na sve zahtjeve uz mogućnost izbora cjenovnog ranga dijelova.

Od usluga koje nude izdvajamo:
  • SERVIS (mali servis, veliki servis, zamjena tečnosti, zamjena trapa i kočionog sistema. auto klime, dijagnostika, vulkanizerske usluge. Svi dijelovi koji se ugrađuju imaju BER certifikat – izjava kojom distributer rezervnih dijelova potvrđuje istovjetnost karakteristika određenog zamjenskog dijela u odnosu na originalni rezervni dio, po članku EU 461/2010, te članku NN 37/2011, čl. 14, stavak 3,4,5 – Uredbe o skupnomizuzeću sporazuma o distribuciji i servisu motornih vozila.)
  • AUTODIJELOVI (prodaja rezervnih dijelova, guma, akumulatora i ostale opreme za putnička i teretna vozila te motocikle)

U sklopu prodaje dostupna je dostava dijelova uz dogovor sa timom.

Servis za automobile i kamione nalazi se na adresi Branilaca grada b.b u Gračanici.

Najmodernija tehnologija, stručno osoblje i dijelovi iz njihovog asortimana garancija su da ćete dobiti kvalitetnu, brzu i povoljnu uslugu. Više informacija potražite klikom OVDJE.

Kameleon i Zenski Banner1.fw

Facebook Comments