LifestylePreporučujemoSuper vodič - Gdje izaćiTuzla

Stomatološka ordinacija NOVODENT – Osmijeh za sve

Stomatološka ordinacija NOVODENT je obiteljska privatna ordinacija koja je sa vama od 2007 godine.

Temeljena na kvalitet, zavidnoj tradiciji i savremenom novoopremljenom prostoru. Druga generacija doktora dentalne medicine porodice Huskanović vodi brigu o oralnom zdravlju novih generacija kao i svojih dugogodišnjih pacijenata sa iskustvom privatne ordinacije dr. Muhameda Huskanovića od 1990.godine.

Danas možemo se pohvalit potpuno novoopremljenim prostorom te cjelokupnom novom savremenom opremom pod vodstvom novih mladih snaga dr. Amera Huskanovića i dr. Esane Kavazbašić – Huskanović prezentrajući savršen spoj tradicije, iskustva i mladenačkog poleta. Kroz svakodnevni rad svakim danom postajemo dio sve većeg kruga zadovoljnih i sretnih korisnika koji nam poklanjaju svoje povjerenje.

Tim je sastavljen od kvalifciranog osoblja koji na profesionalan način obavlja svoje zadatke.

U okviru stomatološke ordinacije se koriste najsavremenije stomatološke metode i tehnike te se svakom pacijentu pristupa individualno, vodeći računa prije svega o njegovim željama, potrebama, ali i mogućnostima. Od prvog kontakta, preko konzultacija, pa do samog tretmana i konačnog oporavka, u našoj ordinaciji na prvom mjestu je uvijek pacijent.

Naša želja je da pacijent zajedno sa našim stomatološkim timom sudjeluje pri izboru optimalnog riješenja. Najčešće, ovisno o individualnoj situaciji i mogućnostima, nudimo izbor od nekoliko opcija, te se uvijek u dogovoru sa pacijentom opredjeljujemo za najbolju.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button