Herceg: Za miran san, toplu zimu i ugodno ljeto

- in Super vodič

Herceg d.o.o. Srebrenik predstavlja potvrdu uspješnog poslovanja čija je tradicija duga 36 godine. Firma koja je osnovana 1983. godine kao zanatska radionica braće Herceg, danas je izrasla u najvećeg proizvođača PVC i Alu stolarije u Bosni i Hercegovini.

Iza nas je veliko radno iskustvo, a vrhunski kvalitet proizvoda prepoznali su domaći i inostrani kupci podjednako.

Cilj svih osoba, kako u privatnom tako i u poslovnom životu, je da budu među najboljima.
Herceg prozori i vrata ispunjavaju najsavremenije zahtjeve u pogledu kvaliteta, funkcionalnosti, dizajna, termičke i zvučne izolacije. Mi nudimo proizvode i usluge po svjetskim standardima, a to će potvrditi mnogobrojni kupci u BiH, ali i šire (Hrvatska, Slovenija, Belgija, Holandija, Francuska, Njemačka,
Norveška, Švicarska, Austrija, Italija, Australija itd).

Pored visokokvalifikovane i motivirane radne snage, jedan od pokazatelja kvaliteta naših proizvoda je i činjenica da koristimo samo najkvalitetnije repromaterijale.

PVC stolarija se proizvodi od najpoznatijih njemačkih profila po sistemima TROCAL i KÖMMERLING, a aluminijski proizvodi se izrađuju od profila po sistemima FEAL, SCHÜCO, ALIPLAST. U naše proizvode ugrađujemo stakla svjetskog proizvođača GUARDIAN, od kojih u našim pogonima izrađujemo dvostruko ili trostruko termoizolaciono staklo punjeno argonom, a pri čemu u kombinaciji Float i LOW-E stakla zadovoljavamo najstrožije norme u ovoj oblasti.

Dopustite nam da Vas pozovemo na otvorenu poslovnu saradnju, u kojoj ćete sudjelovati aktivno od kreiranja ideje do njene realizacije.

U tom smislu dovoljno je da nas posjetite u našem salonu i fabrici u Srebreniku ili u poslovnicama u Tuzli i Brčkom, ili da nas kontaktirate putem telefona ili e-maila.  Naše stručne osobe stoje Vam na raspolaganju u svakom trenutku i rado će odgovoriti na svako Vaše pitanje.

Glavni cilj društva Herceg je zadovoljstvo naših kupaca,a to postižemo tako što stalno osiguravamo:

  • VRHUNSKI KVALITET
  • ŠIROK ASORTIMAN
  • SIGURAN I EFIKASAN SERVIS
  • RELATIVNO KRATKE ROKOVE ISPORUKE
  • POŠTIVANJE KRILATICE ZA MIRAN SAN, TOPLU ZIMU I UGODNO LJETO

Related Posts