Elektro-Agent d.o.o. Tuzla – Domaća kompanija za velike stvari

Kažu da je za uspješan biznis najvažnije imat viziju šta želiš napravit i kako to pretvorit u proizvod potreban za domaćinstvo.

Ovako bi mogla počet priča o kompaniji Elektro-Agent d.o.o. iz Tuzle koja je gotovo prije trideset godina počela sa radom kao mala radionica sa 5 uposlenih. Danas je to moderna firma koja zapošljava 84 radnika i svoje proizvode plasira kako na našem domaćem tržištu u širokom spektru objekata, tako
i u zemlje Evropske Unije.

Na gotovo 6.000m2 poslovnog prostora kompanija Elektro-Agent d.o.o. zaokružila je kompletnu proizvodnu strukturu na jednom mjestu. Osluškujući želje potrošača i prilagođavajući svoj proizvodni program upravo njihovim potrebama postali su u kratkom vremenu, nezaobilazan dio svakoga doma u BiH. Možda niste znali ali većina poljoprivrednog  alata (lopate, ašovi, motke, vile, grablje, pile, kosijeri …) na našem tržištu upravo nosi oznaku ove firme.

Tu je i kompletan program za vrt od klupa, stolova, ljuljački, pa do roštilja raznih dimenzija i oblika prilagodljivi za svaki kutak. Proizvode i raznovrstan program za građevinarstvo (poklopci za šahtove, gazišta, građevinske čaše, nosači greda, uzengije, klanfe, gromobranski program, nosači za beton) zatim razne proizvode za domaćinstvo, nosače, pomoćni pribor za loženje, podmetače za peći … i još mnogo toga, a i najprodavanije sanke od metala kao i platnene u BiH su njihove.

Sve u svemu više od 800 proizvoda dolazi nam iz kompanije Elektro-Agent.

“Mnogo puta sam već naveo da nam naša radna snaga pruža i postiže sve što imamo, njihovim trudom se stvaraju bolji uslovi, s toga je ključno nastojat stvarat bolje uslove rada i ulagat u svoje radnike, kako bi se prvenstveno uz takav pristup napredovalo još više, a zatim i spriječio odlazak naročito mlade populacije, do čega nažalost dolazi sve više. Uspijeh jedne firme je zajednički. Na kraju se može sa sigurnošću reći da i mala država može imat velike i jake firme čiji put i cilj jasno vodi velikim stvarima,” rekao nam je direktor Zlatko Ibrahimagić.

Nalaze se na adresi  Ulica 21. Decembra br. 10, Tuzla 75000, Bosna i Hercegovina
Kontakt broj telefon: +387 35 301 000

Related Posts