VJEČITI MIT: ZAŠTO LIJEPI MUŠKARCI UVIJEK ZAVRŠAVAJU SA MANJE LIJEPIM ŽENAMA?

- Kategorija: Zanimljivosti

Dok god budem živa, nikad neću prestati da se pitam kako to da zgodni i lijepi muškarci uvijek završe pored izuzetno ružnjikavih žena?

Posljednjih dana internetom kruži ispovijest nepoznate autorice o tome kako, prema njenim riječima, “lijepi muškarci” uvijek na kraju završe za “ružnim ženama”.

Njenu ispovijest prenosimo u cijelosti:

– Prvi put sam takav par vidjela prije mogo godina dok sam ležala u bolnici, zbog rutinske operacije. Ona sa kratkom plavom kosom, bijela i pegasta, sa krivim zubima – bila je moja cimerka u bolnici.

Ne mogu da kažem da je bila zanimljiva, čak ni simpatična. Ali kada joj je došao u posjetu muž, bila sam šokirana. Crn, visok i izuzetno zgodan muškarac je oženio ovu bezličnu ženu.

Dok su stajali pred mnom, ona mu je nešto zvocala dok je on zaljubljeno gledao u nju.

Pošto smo ostali godinama u kontaktu, saznala sam da ga je ona ostavila: udala se za bogatog čovjeka koji joj je skidao zvijezde sa neba, piše Alo.rs.

Nasuprot ovoj priči je ona o mojoj zgodnoj drugarici Ani. Ona je visoka, vitka, prirodna brineta, koja je prešla tridesetu.

Nema muškarca pored sebe. Iako je veoma zanimljiva, komunikativna i obrazovana ona ne može da nađe momka. Živi sama. Prilaze joj samo oni koji traže avanturu, ništa ozbiljno.

Sad mi objasnite: zašto nesimpatične djevojke uvijek pogode pravo u metu, dok ljepotice izvise na kraju?

Možda je sve do muškaraca? Možda ne žele da ožene ljepoticu zbog ljubomore, kompleksa? Vjeruju da ih bezlična žena nikad neće prevariti i ostaviti zbog drugog muškarca?”

Izvor: Hayat.ba

Kameleon i Zenski Banner1.fw

Facebook Comments