Najljepša prosidba na svijetu: Zaprosio djevojku kreirajući njen omiljeni crtani film

- Kategorija: Film / TV, Porodica i ljubav, Pozitiva, Zanimljivosti

Najčarobija i najkreativnija prosidba koju ćete ikada vidjeti u svom životu.

Momak je, šest mjeseci radio na animaciji sebe i svoje djevojke, kako bi oboje izgledali kao likovi iz njenog omiljenog animiranog filma “Uspavana ljepotica”. 

Naime, pored klasičnih likova tog crtanog filma, on je stavio svoj lik i lik svoje djevojke. Na videu možemo vidjeti kako je djevojka ispočetka bila vrlo zbunjena i nije znala o čemu je riječ, te kasnije prokomentarisala “Mislila sam da nešto nije uredu sa crtićem.”

Nakon što je scena privodila kraju, došla je do izražaja poenta svega pa je njen momak kleknuo ispred nje s prstenom u ruci, koji je isto tako smontirao zajedno sa crtanim, jer je prsten “izletio” iz platna. Sva sretna, djevojka je odgovorila sudbonosna “Da”, a crtani se završio zatvorenom knjigom ispod koje je, umjesto “The End” kao završetak svakog crtića, pisalo:

“Ovo je početak.”

Djevojka nije primjetila da u redovima kino sale sjede njihova porodica i prijatelji, i koliko je već to dugo unaprijed isplanirano. Ova prosidba je za sada najpopularnije u cijelome svijetu.

“For the past six months I've been animating my girlfriend and myself into her favorite movie, Sleeping Beauty. With the help of some local redditors, I popped the question in a ‘crowded’ movie theater…”.http://rddt.co/ImUw50xRFFu via r/videos

Gepostet von Reddit am Donnerstag, 9. Januar 2020

 

Facebook Comments