Svi hoće na koncert Đorđa Balaševića: Redovi za karte nemaju kraj (FOTO)

Đorđe Balašević, popularni kantatutor iz Novog Sada, održaće koncert u svom rodnom gradu 19. januara ove godine, a mnogobrojni fanovi uveliko su stali u red za karte.

Red kojem se ne nazire kraj.

Naime, ako je suditi po fotografijama čini se da ne postoji osoba koja ne želi da ode na koncert muzičara koji je tokom prošle godine imao velikih zdravstvenih problema.

Podsjećamo, Đorđe Balašević je u novembru hospitalozovan u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gde su mu ugrađeni stentovi.

Porodica je sve vrijeme bila uz njega, vjerovala je u njegov oporavak i povratak na binu.

Tako je i bilo. Čuveni Đole vrlo brzo se vratio svojim obavezama. U svom prvo obraćanju govorio je o koncertu, više o tome pročitajte OVDJE.

Balašević je održao koncert u Osijeku, a potom i u Zagrebu.

“A di ste vi? Imao sam neku situaciju, kako bi Amerikanci to rekli, i bilo je za mene malo nenadano što moram smisliti one „last words“ (posljednje reči). Malo me je iznenadilo, nisam očekivao, ja sam majstor improvizacije i gledao sam sve ljude u bijelom i razmišljao šta da kažem i znao sam šta ću reći: „Dobro veče, Zagrebe“. Svako vejrovatno doživi dan kad shvati da su svi stihovi napisani, ali ja sam došao da vam kažem: „Taj dan još nije došao“. Nije gotovo dok debeli ne otpjeva šta ima”, rekao je Balašević u Zagrebu.

Došao je red i na Novi Sad. A Novosađani su oduševljeni i nije im teško da stoje u redu, prizor koji nas je i nasmijao i rasplakao govori koliko su vjerni svom Đoletu.

Izvor: Blic.rs

Related Posts