ArhivaSuper vodič - Gdje izaćiTuzlaU fokusuZanimljivosti i zabava

Regionalni hit: ANTI STAND-UP PREDSTAVA „ĐUROLOGIJA“ by Branko Đurić ĐuroU Tuzlu dolazi jedna od najgledanijih predstava, a ona će se održati 12.02.2020. u BKC-u s početkom u 20 h.

Branko Đurić Đuro sa svojom autorskom predstavom „Đurologija“ obora rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-up-a u našoj regiji!

„Đurologija“ je, naime, u dosadašnjih 60 mjeseci postojanja, igrana više od 450 puta i vidjelo ju je preko 350.000 posjetitelja te još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku i puniti dvorane diljem regije.

Možda će Vas zanimati i:

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom, koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista’‘ i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ zaista pruža ono najbolje od sebe.

Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, je u stvari zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom kao glumac, redatelj, kantautor i rock muzičar, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge te pruža publici 90-minutni show bez premca!

Ulaznice dostupne za kupovinu kod „Seje i Vilija“ i na blagajni BKC-a.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button