Lifestyle

Britanska starleta “riješila se” psa jer više ne izgleda slatko na Instagramu










Katie Price, poznata britanska starleta, nedavno je izgubila svog sedmog kućnog ljubimca, njemačkog ovčara po imenu Tank, nakon što ga je posvojila prošle godine.

Ova vijest je otkrivena u časopisu The Sun, koji je izvijestio da Katie više nije vlasnica psa.

Tank je bio dio Priceinog kućanstva u West Sussexu, ali izvor blizak starleti otkrio je da Katie gubi interes za svoje kućne ljubimce kada odrastu i postanu zahtjevniji za treniranje. Njezin predstavnik nije komentirao ove tvrdnje.

Ovo nije prvi put da je Katie javno izgubila interes za svoje ljubimce. U septembru 2021., poklonila je psa po imenu Precious, koji je bio pas njene kćerke Princess, članu ekipe svoje TV serije Mucky Mansion.

Prošlog ljeta, Tank je bio nova zvijezda na Priceinom Instagramu, ali sada je doživio istu sudbinu kao i neki od njenih prethodnih ljubimaca. Unatoč kritikama i peticijama koje su pokrenute protiv nje zbog načina na koji se brine o svojim kućnim ljubimcima, Katie ostaje uvjerena da će pružiti Tanku dom pun ljubavi.

Ova vijest dolazi nakon niza tragedija koje su zadesile Priceine prethodne ljubimce, uključujući smrt njenog psa Bladea koji je uginuo od posljedica udara automobila, kao i smrti drugih pasa koji su stradali na istoj cesti.

Iako je Katie bila pod povećalom javnosti zbog načina na koji se brine o svojim ljubimcima, ona i dalje tvrdi da će pružiti Tanku ljubav i skrb te da će dokazati da su kritike upućene na njen račun neosnovane.

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button