Sport

Hrvatska posljednja na China kupu (VIDEO)










Hrvatska je izgubila od Kine u borbi za treće mjesto na China Cupu! Nakon 1:1 u 90 minuta, ekipi Ante Čačića presudili su jedanaesterci.

U dvije utakmice na prijateljskom turniru, na kojeg je Ante Čačić poveo Hrvatsku C selekciju, Hrvatska je ostala bez pobjede. Protiv Čilea i Kine, koji također nisu nastupili u najjačem izdanju, izborila je dva remija, zabila dva gola i završila na posljednjem mjestu.

Možda će Vas zanimati i:

Pola sata se Hrvatska mučila s Kinezima koji su stvorili nekoliko opasnih prilika, ali nisu imali potrebnu kvalitetu da ih pretvore u vodstvo. Hrvatska je prijetila preko bokova, Pivarić je u 35. pronašao Ivanušeca u sjajnoj prilici na 11 metara, ali mlada nada Lokomotive nije se snašla. Samo minutu kasnije puno bolje je reagirao i na ubačaj Tudora u kazneni prostor iz prve pucao i zabio za 1:0.

Hrvatska je pritisnula domaće u drugom dijelu, ali brzo su domaćini uzvratili i kaznili propuštene prilike hrvatskih igrača. U 89. minuti Jingbin je zabio za 1:1 i donio Kini penale.

U lutriji jedanaesteraca Pivarić i Ozobić su zabili, Kinezi stigli do 2:2, a onda se Peroševićev udarac odbio od grede na gol-liniju i natrag u teren. Suci su odlučili da gola nije bilo. Hrvatsku je u igri nakratko zadržao Prskalo koji je skinuo udarac Fana. Juranović je pogodio, a Mišić promašio posljednji udarac za pobjedu Kine.

https://www.youtube.com/watch?v=O2t2lSNKKds



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button