Zanimljivosti i zabava

RUSKINJA OPSJEDNUTA LUTKAMA: CIJELI ŽIVOT ŽELI DA POSTANE BARBIKA


Ruska tinejdžerka Tala Kotova dospjela je u žižu interesovanja, zbog činjenice da sve više podsjeća na živu lutku, a tvrdi da još od vrtića sanja o tome da postane ljudska Barbika.

Tala je istakla da su štikle i šminka deo njenog života još otkako je bila devojčica, a da svoju lepotu i zanosan izgled duguje isključivo prirodi, te da je samo jednom otišla pod nož.

Ova djevojka iz grada Jekaterinburg svoj život je zasnovala na ideji o Barbici od najranijeg djetinjstva, a oduvijek joj je fokus bio isključivo to kako izgleda i da li se zabavlja.

Ona je napustila srednju školu za medicinske sestre u jednom trenutku kada je shvatila da joj je isuviše teško da uskladi nastavu tokom dana i noćne izlaske.

  • To je u redu, ionako ću na kraju jednog dana položiti sve ispite. Trenutno sam fokusirana na samorazvoj –  rekla je Kotova.

Ova 18-godišnjakinja dodala je i da je svjesna da je mnogi osuđuju i kritikuju zbog bezbrižnog stila života i toga što radi šta želi i kad god to želi.

  • Mnoge djevojke žele da budu kao ja kada vide samo 10 posto mog života. Kupujem samo najbolju šminku, i idem u solarijum i teretanu svakog dana. Volim da uživam sa stilom, večeram na lijepim mjestima, putujem i organizujem Barbi žurke – objasnila je mlada Ruskinja.

Ona je istakla i da sve troškove snose njeni roditelji, kao i da ne želi da dijeli tajne porodičnog posla, ali da se bave nekretninama.

Tala je otkrila i da je njeno tijelo potpuno prirodno i da se nije podvrgla plastičnim operacijama.

  • Moja zadnjica i grudi su prirodne. Prijatno mi je sa njima – zaključila je.

Izvor:Hayat.baKomentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button