Autom udarila u starca i pobjegla s mjesta nesreće. Samo se vratila po retrovizor

Autom udarila u starca i pobjegla s mjesta nesreće. Samo se vratila po retrovizor

Policajci Policijske uprave ličko-senjske i Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakinjom iz Gospića zbog osnova sumnje da je počinila tri kaznena djela.

To su izazivanje prometne nesreće, nepružanje pomoći i sprečavanje dokazivanja, te nad 21-godišnjakom iz Gospića zbog osnova sumnje da je počinio kaznena djela nepružanje pomoći i sprječavanje dokazivanja.

Prošla kroz crveno i ubila studenticu: Bivšoj HAC-ovki Vrhovni sud smanjio kaznu za tri godine djevojka udarila pješaka. Djevojka (19) se sumnjiči da je 25. prosinca 2019. godine u 6.20 sati u Gospiću prouzročila prometnu nesreću na način da je upravljala osobnim automobilom njemačke nacionalne oznake iz smjera Gospića u smjeru Smiljanskog Polja, i zbog nekretanja sredinom obilježene kolničke trake prednjom desnom stranom automobila udarila u 52-godišnjeg pješaka koji se kretao uz kolnik.

Nakon nesreće se je vozačica automobila s suvozačem (21), udaljila automobilom s mjesta prometne nesreće, a da nisu pružili pomoć pješaku.

Potom su se s ciljem prikrivanja prometne nesreće ponovno vratili na mjesto prometne nesreće i s kolnika uklonili desni retrovizor koji je otpao s automobila kojim je mlada vozačica upravljala. U prometnoj nesreći je 52-godišnji pješak teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Zadru.

 

Izvor: Vijesti.hr

Facebook Comments