Novac od prodaje ulaznica za nastup Nicka Vujičića biti će doniran JU Centru “Zaštiti me” iz Banja Luke

Novac od prodaje ulaznica za nastup Nicka Vujičića biti će doniran JU Centru “Zaštiti me” iz Banja Luke

Kompletna sredstva prikupljena od prodaje ulaznica za nastup Nicka Vujičića u Banjoj Luci, donirali su predstavnici EKC IHTUS, Baniček Ljiljana i Stojković Siniša, jedni od organizatora događaja.
“Imali smo tu čast da uručimo donaciju Centru ‘Zaštiti me’ i vjerujemo da će značajni iznos od 10.872,69 KM koji smo prikupili mnogo značiti svim korisnicima centra. Ljubav, vjera, nada je bila tema Nickovog nastupa, te u tom duhu i nastavljamo da širimo upravo te vrijednosti. Posebno bismo zahvalili svima koji su podržali ovaj događaj i omogućili nam da sva prikupljena sredstva doniramo”, istakli su predstavnici IHTUS-a.
Direktorica Centra “Zaštiti me” Zorica Kuzmanović Vasilić izrazila je veliku zahvalnost što je prepoznat rad ove ustanove ističući kako je ova donacija došla u pravom trenutku da podrži rad centra.
“Prvenstveno bih zahvalila gospodinu Niku Vujičiću što je odlučio da dođe u naš grad, a posebno što se sredstva doniraju u humanitarne svrhe. Centar ‘Zaštiti me’ je vaspitno-obrazovna ustanova za djecu sa poteškoćama u razvoju koja okuplja mlade širom Republike Srpske. Posebnu zahvalnost u ime naše ustanove uputili bismo i udruženju IHTUS, koje već unazad 20 godina podržava naš rad kao prijatelj i donator”, istakla je direktorica Centra.
Nick Vujičić nastupio je pred banjalučkom publikom 27. oktobra u punoj Dvorani Borik. Rođen je bez ruku i nogu, ali to ga nije spriječilo da uradi mnoge stvari, koje su se za njega činile nemogućim. Danas daje nadu milionima ljudi održavajući motivacione govore širom svijeta.
Izvor: Klix

Facebook Comments