Novac od prodaje ulaznica za nastup Nicka Vujičića biti će doniran JU Centru “Zaštiti me” iz Banja Luke

- Kategorija: BiH, Vijesti
Kompletna sredstva prikupljena od prodaje ulaznica za nastup Nicka Vujičića u Banjoj Luci, donirali su predstavnici EKC IHTUS, Baniček Ljiljana i Stojković Siniša, jedni od organizatora događaja.
“Imali smo tu čast da uručimo donaciju Centru ‘Zaštiti me’ i vjerujemo da će značajni iznos od 10.872,69 KM koji smo prikupili mnogo značiti svim korisnicima centra. Ljubav, vjera, nada je bila tema Nickovog nastupa, te u tom duhu i nastavljamo da širimo upravo te vrijednosti. Posebno bismo zahvalili svima koji su podržali ovaj događaj i omogućili nam da sva prikupljena sredstva doniramo”, istakli su predstavnici IHTUS-a.
Direktorica Centra “Zaštiti me” Zorica Kuzmanović Vasilić izrazila je veliku zahvalnost što je prepoznat rad ove ustanove ističući kako je ova donacija došla u pravom trenutku da podrži rad centra.
“Prvenstveno bih zahvalila gospodinu Niku Vujičiću što je odlučio da dođe u naš grad, a posebno što se sredstva doniraju u humanitarne svrhe. Centar ‘Zaštiti me’ je vaspitno-obrazovna ustanova za djecu sa poteškoćama u razvoju koja okuplja mlade širom Republike Srpske. Posebnu zahvalnost u ime naše ustanove uputili bismo i udruženju IHTUS, koje već unazad 20 godina podržava naš rad kao prijatelj i donator”, istakla je direktorica Centra.
Nick Vujičić nastupio je pred banjalučkom publikom 27. oktobra u punoj Dvorani Borik. Rođen je bez ruku i nogu, ali to ga nije spriječilo da uradi mnoge stvari, koje su se za njega činile nemogućim. Danas daje nadu milionima ljudi održavajući motivacione govore širom svijeta.
Izvor: Klix
Kameleon i Zenski Banner1.fw

Facebook Comments