BiH

Dodik se obratio Vukanoviću: Jesam li ti plaćao da se ideš liječiti? (VIDEO)
Milorad Dodik se ponovo obratio na sjednici Narodne skupštine RS-a, osvrnuvši se na istup zastupnika SDS-a Nebojše Vukanovića, kojeg je nazvao “šizofrenikom”, te ustvrdio kako ne bi dobio ljekarsko uvjerenje.

– Ti si jedna obična luda. Pomagao sam mu da se ide liječiti. Išao se liječiti, čovječe. On sigurno ne bi dobio ljekarsko uvjerenje – kazao je Dodik.

Član Predsjedništva BiH tvrdi kako je dokument koji je dostavljen NSRS-u validan, a ne lažan kako tvrdin opozicija. Te se ponovo obratio Vukanoviću.

– On ima probleme. Donijet ću vam sve podatke, da se vidi. Jesam li ti plaćao da se ideš liječiti? Nije mi ni krivo ni žao što sam to uradio, jer sam smatrao da trebam pomoći. Mogu da shvatim da neko iznosi svoj politčki stav. Nemoj da vrijeđaš moju porodicu i da lažeš na moje ime izjavio je Dodik.

Postoji, dodaje, vrijeme kad se može trpiti i vrijeme kad se ne može.

– Ovo je idiot, Ovo je kreten koji zamajava cijelu javnost. To je jedna budala najobičnija. Idi se liječi, čovječe. Konju jedan – kazao je Dodik Vukanoviću.

Za SDS je rekao da su “skupina neartikulisanih ljudi”, a za Vukanovića je kazao da je podmićivao ljude da lažno svjedoče.

– Odakle ti novac da platiš 50.000 KM za klevetu? Ja, za razliku od tebe, nikada nisam bio čovjek koji nije imao. Ko je tukao ovdje koga? Zar je pristojno da neko priđe za govornicu? Mogu da razumijem da neko nekoga ne trpi, ali ovdje većina odlučuje. Prošlo je vrijeme galama – zaključio je Dodik.

Dodik se posvađao i sa predsjedavajućim Nedjeljom Ćubrilovićem, optuživši ga da je dozvolio da se od Narodne skupštine napravi sprdnja.

Pogledajte kompletan obračun Vukanovića i Dodika….

Izvor: fokus.ba


Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button