Crna hronika

Svjedok eksplozije na pumpi: Ovo sam samo na filmovima vidio, strašno je (VIDEO)

“Ovo sam samo na filmu gledao, samo na filmovima, strašno mnogo strašno”, kaže Vladimir N. za ATV.

Naime, četiri rođaka i Vladimir N. su išli za Bijeljinu i u trenutku prolaska pored pumpe došlo je do eksplozije.

Tom prilikom, smrtno je stradala jedna osoba, a više je povrijeđeno.

Možda će Vas zanimati i:

“Ja sam se nalazio na putu za Bijeljinu, nalazio sam se u vozilu sa četiri rođaka, i u momentu prolaska pored pumpe desila se ta eksplozija, kad se to desilo ja više ne znam šta se desilo. Ne znam, a prije toga sam vidio da curi plin i da je auto bilo vjerovatno neko, vjerovatno se prije toga desila neka nezgoda dva vozila i auto je to je udarilo u aparat od plina, i to je vjerovatno to, vidio sam da curi plin. E sad šta je dalo varnice, to ne znam.”, kaže Vladimir.

“Evo vidite, ne znam ni sam, samo su mi rekli da imam sedam, osam konaca na glavi, ruka je isto povrijeđena, a ostalo je valjda dobro.”, dodaje on.

Osim Vladimira, povrijeđen je i njegov rođak kojem je presječena tetiva ruke i on je zadržan u Zvorničkoj bolnici. Kaže i kako je nakon dvije eksplozije vidio mnogo krvi i mrtvog čovjeka.

“Bilo je tu svega, dosta krvi, dosta svega, hitna je stvarno brzo došla, tu su bile dvije eksplozije. Jedna pa druga iza toga. Vidjelo se, vidio sam jedno mrtvo, mrtvog čovjeka, vidio sam ga pokraj puta, kraj branika, ne znam ko je, radnik ili vozač.”, zaključuje on.

Razgovor sa drugim svjedokom je obavila i ekipa portala Srpskainfo:

Izvor: ATV

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button