Sarajevo: Masa VIP Holiday shop otvoren u hotelu Holiday

- Kategorija: Gdje kupovati

Zaljubljenice i zaljubljenici u modu, te svi oni kojima treba prigodan poklon ili jednostavno boca vrhunskog alkoholnog pića, butik će moći posjetiti svakog radnog dana od 09:00 do 17:00, te subotom od 09:00 do 15:00.

VIP Holiday shop nudi najnovije kolekcije torbi, odjeće i obuće, a trenutno se u ponudi nalaze brandovi Love Moschino, Versace Jeans, Piquadro, Made in Italia, Geographical Norway, Fontana 2.0, Carrera jeans, Brooks Brothers, Aqua Mineral, Balmain sunčane naočale te premium Meukow cognac, Blossom gin, Barrister gin, Carska zlatna Vodka u poklon pakovanjima za koje je kompanija Masa doo eksluzivni uvoznik.

“Kao uspješna bh. kompanija zadovoljstvo nam je što imamo privilegiju otvoriti još jednu poslovnicu, nakon našeg Masa Vip store, Masa VIP Holiday shop u Sarajevu. Obećavamo modnu ponudu za koju smo sigurni da će obradovati naše vjerne kupce i dodatno obogatiti njihov stil”, istakli su iz kompanije Masa doo, te su se u ime kompanije zahvalili Ladoga grupaciji što je u ovoj domaćoj kompaniji prepoznala partnera za tržište Bosne i Hercegovine.
Cijeli portfolio proizvoda je dostupan i na web stranici www.masa.ba, s web shopom za ugodno iskustvo kupovine iz topline vašeg doma.

Facebook Comments