LifestyleU fokusu

Cazin: Dirljiv susret oca i sina koji su razdvojeni tri mjeseca (VIDEO)

Nogometna Škola Talent iz Cazina, na svojoj facebook stranici objavila je video koji prikazuje jako emotivan i dirljiv susret sina i oca koji su razdvojeni silom ekonomskih prilika kao i mnoge druge bh. porodice.

Emel je sa svojom fudbalskom ekipom doputovao u Zagreb na turnir ne znajući da će ga tu dočekati veliko iznenađenje.

Očevo odsustvo, najteže pada njegovom osmogodišnjem sinu Emelu. Emelov otac Elvir trenutno živi i radi u Njemačkoj, a sina nije vidio tri mjeseca. Nakon što uspio dobiti slobodan vikend odlučio je otići u Zagreb kako bi bodrio sina na nogometnom turniru.

Emel je prvo počeo snimati video poruku za svog oca, a kada se okrenuo i ugledao ga iza svojih leđa zaplakao je od sreće i snažno ga zagrlio.

Elvir je počeo pripremati stan u Njemačkoj kako bi uskoro i njegova porodica mogla doći tamo i da žive opet zajedno, nažalost izvan BiH.

Koliko je jaka ljubav ovog oca prema svom sinu govori i podatak da je samo u jednom pravcu prešao 600 km, kako bi zagrlio sina i bio mu podrška na turniru.

Znajući, da ga otac posmatra na terenu Emel je pružao odlične partije. Emel, ima 8 godina i trenira nogomet u nogometnoj školi Talent iz Cazina.Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button