Nagradne igreU fokusu

Radio Kameleon vas vodi na 14 mTechno Label Night u Klubu Palma

Marljiva ekipa ‘mTechno Records’ na čelu sa Wordom koji je nedavno proslavio „16 godina uspješne DJ karijere“  nastavlja sa izdanjima i tematskim večerima „Label Nights“ na kojim je nastavio raditi sa umjetnicima sa svog rostera, pa je tako u Sarajevu na 13 mTechno Label Night u Novembru gostovao jedan od najtalentovanijih producenata techno muzike u svijetu, RanchaTek.

U subotu 14.12. na 14 mTechno Label Night u Klubu Palma u goste stiže Muhi iz Novog Sada. Muhi je debitirao na mTechno ove godine sa„Bacida EP“ paketom, a sa trakom ‘Bacida’ zauzima 3. mjesto na  mTechno Beatport Top 10.

Za sjajnu žurku Radio Kameleon poklanja DVIJE ulaznice. Sve što treba da uradite jeste da u komentar na Facebook postu ispod objave označite prijatelja/icu sa kojim biste proveli subotu u Klubu Palma.

Igramo se do 14.12. do 13:00 kada ćemo proglasiti sretne dobitnike.

Da je ovo sjajna godina za Muhija pokazuje expanzija njegovog event serijala „Etom“, koji redovno pravi najjače techno žurke u Novom Sadu. Muhi i Worda zajedno su nastupili na ovogodišnjem Exit Festivalu a nastup u subotu 14.12. će biti prvi nastup Muhija u Bosni i Hercegovini.

Domaća podrška su mu Elvis Xhema i vlasnik mTechno etikete, Worda.

Kako je bilo na prošlom label nightu u klubu Palma u Tuzli ‘XY Chromosome Fusion’ pogledajte u kratkom videu ispod:Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button