Scenarist serije Prijatelji otkrio je zašto Phoebe i Joey nisu završili zajedno

Scenarist serije Prijatelji otkrio je zašto Phoebe i Joey nisu završili zajedno


Fanovi lude Phoebe su bili sretni nakon što je njihova junakinja završila u braku s Mikeom, ali neki i danas uporno tvrde da je njen odabranik trebao biti naučnik David.

A čak ideja o tome da Phoebe bude sa Joeyom nikada nije preboljena kod ostalih fanova, jer bi bili presladak par. Jedan od scenarista serije Prijatelji, David Crane, rekao je kako ni njima nije bilo lako se odlučiti ko će na kraju biti Phoebin odabranik.

“Imali smo opciju da Phoebe završi da Davidom. Obojica su bili fantastični glumci i s njom su se odlično slagali. Puno smo se predomišljali. Ne sjećam se točno kako je odluka pala na Mikea, ali moglo je biti i drugačije. Phoebe bi bila odlična s bilo kojim od njih”, ispričao je David za Radio Time.

Podsjetimo se kako je Phoebe je bila jako zaljubljena u Davida u prvoj sezoni, i kako su morali prekinuti zato što je on morao ići u Rusiju na nekoliko godina zbog istraživanja. Nekoliko godina kasnije on se vratio nastojeći da ponovo bude sa Phoebe, pa čak je odlučio ju i zaprositi, ali na kraju je Phoebe ipak izabrala Mikea.

Crane je nešto ranije otkrio da je opcija za koju su mnogi fanovi serije navijali – da Phoebe i Joey postanu par – u startu bila prekrižena, zato što bi onda svako od njih bio zajedno s ostalim likovima, i to bi bilo jako očigledno, previše sređena ideja, te su smatrali da bi “to bila pogreška”.

“Sve bi bilo previše sređeno. Imali smo cilj da sve likove zadržimo zajedno i bilo bi stvarno lako da smo je jednostavno spojili s Joeyjem, ali osjećali smo da bi to bila pogreška”, objasnio je za Metro.

Ako ništa, Phoebe i Joeyu su za mnoge fanove širom svijeta odličan friendship goals.

Facebook Comments