TUZLA // Čudo u Mačkogradu: Preko 800 ljudi posjetilo događaj (VIDEO)

- Kategorija: Pozitiva

Predivni ambijent Sonog trga u nedjelju 08.12.2019. je sa mačkama ispred CAT-a (Citizens Against Terrorism) ugostio preko 800 građana Tuzle, koji su uz redovne aktivnosti Caffe bara Slobode imali mogućnost i da se zabavljaju uz vrhunsku muziku i mnogo zanimljivosti, koje su pripremili za građane vrijedni “mačići”.

Lijepo vrijeme i animatorice iz Kiki Klaun ekipe su bespoštedno ,tokom čitavog dana, nasmijavale najmlađe, te uz šminku i igru upotpunile ovo nedjeljno popodne. Na postavljenoj bini u Mačkogradu – probranu muziku su vrtili FmJam-ovi DJ-evi Elick & Shadow Kid, a građani su uz kupone uživali u dvorištu i kućicama Slobode.

Veliki interes osnovnoškolaca i srednjoškolaca, ali i njihovih roditelja izazvao je tuzlanski Youtube-er “VedoX” – Vedad Haličević. Youtube atrakcija je uz druženje sa svojim fanovima, snimao događaj, koji će biti dostupan na njegovom kanalu . Veliku pomamu je izazvalo prisustvo Uličnog mađioničara iz Gračanice – Amira HavićaSvoju čaroliju je podijelio i sa gostima i gošćama Mačkograda, a o kakvoj čaroliji je riječ – pogledajte na njegovom Youtube ili Facebook profilu.

Više fotografija sa druženja, možete pronaći na CAT Fejsbuk stranica i CAT Instagram stranica.

Jednominutni video sa najboljim kadrovima na Mačkogradu – možete vidjeti ovdje:


Izvor: catbih.ba

Facebook Comments