Sretne dobitnice preuzele svoje Werkkol pidžame

- Kategorija: Pozitiva

Radio Kameleon i Werkkol su udružili snage kako bi najsretnije dobitnice obradovali sa PET sjajnih pidžama.

Werkkol pidžame toliko savršene da u njima želite provesti cijeli dan. Ekipa koja će moći da napravi pidžama party iz snova sa najljepšim i najmekanijim pidžamama iz Werkkol ponude je Alma H. Selimović-Šaković i njene prijateljice Amra Arnaut Mekanović, Mirela Šubić Šehović, Elvira Kušljugić Šišić i Elvira Softić Slomić.

Sretne dobitnice su dočekale ovaj kišni ponedjeljak te preuzele svoju nagradu u Werkkol radnji u Tuzli te izrazile sreću i zadovoljstvo kao i pravu motivaciju za jedan nezaboravan pidžama party.

”Zahvljajujemo se Radio Kameleonu i firmi Werkkol na dobijenoj nagradi, inače nas pet smo redovni kupci u ovoj poslovnici, a i redovno slušamo Radio Kameleon”,izjavila je sretna dobitnica Alma H.Selimović-Šaković.

”Naša firma postoji već 20 godina i mi smo se odlučili da tim povodom sa Radio Kameleonom organizujemo nagradnu igru za najvjernijih PET slušateljica Radio Kameleona, ali i kupaca našeg butika. Nadamo se da ćemo u budućnosti imati još bolju saradnju sa našim kupcima i sa Kameleonom”,poručila je Žaklina Žana Tutuć

WERKKOL d.o.o. Kladanj je tvornica tekstilnih proizvoda finog rublja ženskog, muškog i dječijeg veša. Velikim dijelom rade „lohn“ poslove za velike svjetske firme iz Njemačke, Austrije i Italije, a dijelom i vlastite kreacije i proizvode za domaće tržište. Posjeduju modernu fabriku površine od preko 1500 m2, sa potpuno uređenim skladišnim i poslovnim prostorom, te savremenim mašinama i ostalom potrebnom opremom. Na tržištu su zapaženi po visokom kvalitetu, preciznim rokovima isporuke i dopreme proizvoda. Cilj im je i dalje graditi na povjerenju poslovnih partnera i kupaca, te približiti svoje proizvode domaćem tržištu.

 

 

Kameleon i Zenski Banner1.fw

Facebook Comments