Preslatke avanturističke kronike najboljih prijatelja, ježa i bengalske mačke

- Kategorija: Putovanja, Zanimljivosti

Na svijetu nema ništa ljepše kada na putovanje krenete sa svojim kućnim ljubimcem. Pogotovo kada napravite preslatke fotografije svojih ljubimaca i onda se njima oduševe svi vaši prijatelji. Ako ste aktivni na Instagramu onda ste mogli vidjeti simpatičnog malog ježa Herbeea i njegovog najboljeg prijatelja mačku Audree.

Četveronožni par avanturista obilazi različite krajolike odakle proizilaze najljepše fotografije. Sve su ove avanture omogućene zahvaljujući njihovoj gazdarici, Talithai Girnus, koja snima simpatične fotografije dvojaca kako poziraju ispred planina, na poljima divljih vrsta cvijeća ili samo uživaju u popodnevnim užinama dok Herbee visi u praznoj šalici kafe.

Upravo ovo simpatično druženje i razigranost između njih dvoje, njihovu stranicu na Instagramu čini toliko popularnom i osvježavajuće za praćenje. Stranica na instagramu ima 1,7 miliona pratilaca koji su oduševljeni svaki put kada vide ove dvije simpatične životinje kako uživaju u prijateljstvu i avanturističkom duhu.

Talitha sve fotografije Herbee i Audree objavljuje pod Instagram nazivom @ mr.pokee. Instagram je postao popularan 2015. godine kada ga je vlasnica napravila za prvog ježa koji se zvao Mr. Pokee. Mr.Pokee je umro početkom 2019.godine, a vlasnica ističe kako je njegov duh još uvijek prisutan, i može se primjetiti na avanturama koje prolaze Herbee i Audree.

 

Facebook Comments