Otkrivamo sretne dobitnice fenomenalnih WERKKOL pidžama

Otkrivamo sretne dobitnice fenomenalnih WERKKOL pidžama


FOTO: dreamstime

Sjajna firma Werkkol d.o.o. Kladanj pravi najfinije rublje, veš i pidžame prepoznatljive kvalitete i fantastičnog izgleda.

Radio Kameleon i Werkkol su udružili snage kako bi najsretnije dobitnice obradovali sa PET sjajnih pidžama.

Werkkol pidžame toliko savršene da u njima želite provesti cijeli dan. Ekipa koja će moći da napravi pidžama party iz snova sa najljepšim i najmekanijim pidžamama iz Werkkol ponude je Alma H. Selimović-Šaković i njene prijateljice Amra Arnaut Mekanović, Mirela Šubić Šehović, Elvira Kušljugić Šišić i Elvira Softić Slomić.

Ako nažalost ovaj put niste imale sreće, onda brzo na Facebook stranicu Werkkol i izaberite nešto za sebe.

WERKKOL d.o.o. Kladanj je tvornica tekstilnih proizvoda finog rublja ženskog, muškog i dječijeg veša. Velikim dijelom rade „lohn“ poslove za velike svjetske firme iz Njemačke, Austrije i Italije, a dijelom i vlastite kreacije i proizvode za domaće tržište. Posjeduju modernu fabriku površine od preko 1500 m2, sa potpuno uređenim skladišnim i poslovnim prostorom, te savremenim mašinama i ostalom potrebnom opremom. Na tržištu su zapaženi po visokom kvalitetu, preciznim rokovima isporuke i dopreme proizvoda. Cilj im je i dalje graditi na povjerenju poslovnih partnera i kupaca, te približiti svoje proizvode domaćem tržištu.

 

Facebook Comments